5 Premier League-klubber kvalifiserer til Champions League-knockout-scenen!

Liverpools kvalifikasjon for knockout-stadiene i Champions League så at de fullførte settet med hensyn til Premier League-sidene, hvorav fem gjorde det ut av gruppene for første gang i konkurransens historie. billige fotballdrakter til salgs nettbutikk.

Liverpool behøvde bare et uavgjort for å sikre at de sluttet seg til sine Premier League-rivaler i knockout-stadiene, og dirigerte Spartak Moscow 7-0 for å forsegle topplasseringen i gruppe E. selvfølgelig, hvis du er Liverpool-fansen, kan du også kjøpe Liverpool drakt 2017/18 for å vise din støtte.

Det er en bemerkelsesverdig prestasjon for engelsk fotball og Premier League, etter å ha falt bak likene av La Liga og Bundesliga på europeisk scene de siste årene.

Billige Fotballdrakter Liverpool 2017-18 Hjemmedrakt Kortermet

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Comments are closed.